Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

Μετά από τις έντονες παραστάσεις του Δήμου Αθηένου προς την Κυβέρνηση και τον ΟΚΥΠΥ, τη Δευτέρα 9/1/23 ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας κάλεσε συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας στην οποία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος, μέλη και υπηρεσιακοί του Ο.Κ.Υπ.Υ., καθώς και ιατροί. Στη συνάντηση αποφασίσθηκε η άμεση αποστολή σε δοκιμαστική βάση διαφόρων ειδικοτήτων ιατρών στο Κέντρο. Αν η προσπάθεια αγκαλιασθεί από τους κατοίκους Αθηένου και των γύρω περιοχών, θα αποσταλούν και άλλες ειδικότητες.

Παράλληλα συζητήθηκε το θέμα για δημιουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου και αποφασίσθηκε να διερευνηθεί άμεσα περαιτέρω από την πλευρά του Ο.Κ.Υπ.Υ. και αν δικαιολογείται το αίτημα να προωθηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Σήμερα ο Δήμος ενημερώθηκε ότι από την προσεχή Δευτέρα 16/1/23, από τις 9.30 ως τις 13.00, στο Κέντρο Υγείας Αθηένου θα αρχίσουν να βλέπουν κοινό σε σταθερή βάση δύο κυβερνητικοί ιατροί ειδικοτήτων. Η δερματολόγος κ. Άννα Σπανού και η παιδίατρος κ. Γιαννούλα Νεοφύτου.

Ο Δήμος Αθηένου κάλεσε το κοινό που έχει ανάγκη από αυτές τις ειδικότητες να επισκέπτεται τους γιατρούς στο Κέντρο Υγείας, στηρίζοντας την προσπάθεια του Δήμου για κάθοδο και άλλων ειδικοτήτων ιατρών στο Κέντρο Υγείας Αθηένου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαριστεί δημόσια τον Υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα και την Κυβέρνηση, που με δικές τους ενέργειες ικανοποιούν το αίτημα του Δήμου Αθηένου για κάθοδο διαφόρων ειδικοτήτων ιατρών στο Κέντρο Υγείας Αθηένου, για εξυπηρέτηση της Αθηένου, αλλά και των γύρω περιοχών.

 

Από τον Δήμο Αθηένου                            12 Ιανουαρίου 2023