Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Εργαστήριο «Πώς να επαναφέρουμε την κοινωνία μας στη φυσιολογική της κατάσταση, μετά τις επιπτώσεις της πανδημίας από τον Κορωνοϊό Covid-19» και «Στόχος Αειφόρου Ανάπτυξης 11-Βιώσιμες Πόλεις», 04/07/2020

Ο Δήμος Αθηένου, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος στο οποίο συμμετέχει «Global Education Goes Local» και που υλοποιείται  στην Κύπρο από το Τμήμα Παγκόσμιας Εκπαίδευσης του μη κυβερνητικού οργανισμού «Future Worlds Center», προσκαλεί το κοινό στο εργαστήριο με τίτλο «Πώς να επαναφέρουμε την κοινωνία μας στη φυσιολογική της κατάσταση, μετά τις επιπτώσεις της πανδημίας από τον Κορωνοϊό Covid-19» και «Στόχος Αειφόρου Ανάπτυξης 11-Βιώσιμες Πόλεις», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στο Πολυκέντρο Νεότητας Αθηένου, από τις 10:00 π.μ. ως τις 2:00 μ.μ.

Σκοπός του εργαστηρίου θα είναι η ενδυνάμωση των πολιτών και η συζήτηση σε σχέση με την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων που έχει επιφέρει στην κοινωνία ο Κορωνοϊός και την επαναφορά στη φυσιολογική κατάσταση , καθώς και η παρουσίαση και η συζήτηση για τον Στόχο Αειφόρου Ανάπτυξης 11, που αφορά τις Βιώσιμες Πόλεις.

Σε όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου θα προσφέρονται ροφήματα, ενώ στο τέλος θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα.

Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον Κορωνοϊό, σύμφωνα με τα διατάγματα της Κυβέρνησης.

Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.