Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Οι Αθηενίτες καθαρίζουν τον Δήμο τους! Εκστρατεία Καθαριότητας το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020.

Με απόφαση του Δήμου Αθηένου και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υπό τις περιστάσεις μέτρα προστασίας, όπως γάντια, μάσκες κλπ, οι Αθηενίτες θα καθαρίσουν για άλλη μια φορά τους δημόσιους χώρους και δρόμους της Αθηένου.

Η καθαριότητα είναι βασικός άξονας του επιπέδου ποιότητας της ζωής μας! Όπως λέει και η λαϊκή ρύση «Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά». Και οι Αθηενίτες θέλουν να είναι άρχοντες, με την πόλη τους καθαρή!

Με πρωτοβουλία λοιπόν νέων της Αθηένου, τη συμμετοχή προσκόπων, των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, του Φιλοδασικού Συνδέσμου και άλλων φορέων και κατοίκων της Αθηένου, και κάτω από την αιγίδα του Δήμου Αθηένου, θα πραγματοποιηθεί Εκστρατεία Καθαριότητας δημοσίων δρόμων και άλλων δημοσίων χώρων μέσα στην οικιστική περιοχή της Αθηένου το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020. Στόχος μια Αθηένου πιο καθαρή για τους δημότες της, αλλά και τους πολλούς επισκέπτες της.

Σημείο συνάντησης όλων των ενδιαφερόμενων θα είναι το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου στις 7:30 π.μ. Λόγω της ζέστης ξεκινούμε πρωί και τελειώνουμε πιο γρήγορα.

Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική. Για μια Αθηένου πιο καθαρή, που όλοι θα χαιρόμαστε. Όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε!

Καλούνται όσοι μπορούν να συμμετάσχουν. Όσοι πιο πολλοί, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία. Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ.  99474188, στον κ. Γιάννο Γερμανό.

Η προσπάθεια πρέπει να είναι κοινή, γιατί η καθαριότητα αφορά όλους.

Μην πετάτε τα άχρηστα στους δημόσιους χώρους, αλλά τοποθετείστε τα σε καλάθους!

 

Από τον Δήμο Αθηένου
9 Ιουνίου 2020