Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 η παράδοση του Αγροτικού Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηένου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου. Την παράδοση έκανε ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς προς τον Αν Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου κ. Πολύβιο Χατζηβασιλείου. Στην παράδοση, εκτός από άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Αθηένου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τη Λευκωσία και τη Λάρνακα, παρευρίσκοντο ο Επαρχιακός Μηχανικός Τμήματος Δημοσίων Έργων κ. Κώστας Κωνσταντίνου και ο εκπρόσωπος της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας Κύπρου κ. Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηένου στοίχισε συνολικά γύρω στις 200.000 ευρώ. Τα σχέδια ετοιμάσθηκαν από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, τις προσφορές και την επίβλεψη του Έργου προώθησε ο Δήμος Αθηένου, ενώ όλο το κόστος του Έργου καταβλήθηκε από την Κυβέρνηση.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου θα προωθήσει τώρα να επιπλωθεί και εξοπλισθεί με οχήματα και εξάρτηση ο Σταθμός και σύντομα θα τον θέσει σε λειτουργία, ως αγροτικό Πυροσβεστικό Σταθμό.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον Αν. Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου για την όλη συνεργασία και τη στήριξη που έδωσε ο ίδιος και η Υπηρεσία του στην ολοκλήρωση του Έργου, όλους όσους συνέβαλαν στην ετοιμασία των σχεδίων και στην κατασκευή του Σταθμού, ενώ ευχαρίστησε θερμά την Κυβέρνηση, που στέκεται δίπλα στην ακριτική Αθηένου, βοηθώντας την στην εκτέλεση έργων που ανεβάζουν το επίπεδο διαβίωσης αλλά και ασφάλειας των κατοίκων, που ζουν ως ακρίτες στην ημικατεχόμενη από τα Τούρκικα στρατεύματα Αθηένου.