Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Ανακοίνωση για σωστή χρήση των κάδων ανακύκλωσης

Είναι με μεγάλη στενοχωρία που διαπιστώνουμε ότι ασυνείδητοι δημότες μας απορρίπτουν μέσα στους κάδους ανακύκλωσης κάθε λογής απορρίμματα, διαφορετικά από τα καθορισμένα. Η συνήθεια αυτή είναι απαράδεκτη και πέραν από το σημαντικό κόστος που συνεπάγεται στον Δήμο για διαλογή και απόρριψη των υλικών αυτών, έχει επιφέρει και προειδοποιήσεις από την εταιρεία που κάνει την ανακύκλωση για απόσυρση των κάδων ανακύκλωσης που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του Δήμου, ώστε η ανακύκλωση να γίνεται μόνον από πόρτα σε πόρτα, όπως γίνεται κάθε Τρίτη πρωί. Ο τρόπος διαχωρισμού για την ανακύκλωση στο σπίτι, αλλά και στους κάδους, φαίνεται στο φυλλάδιο στο πίσω μέρος.

Καλούνται όλοι να σταματήσουν να απορρίπτουν στους κάδους ανακύκλωσης υλικά πέραν των επιτρεπομένων, που είναι αυτά που φαίνονται στο φυλλάδιο. Άλλα υλικά πρέπει να μεταφέρονται στο Πράσινο Σημείο, που λειτουργεί καθημερινά. Για οποιαδήποτε βοήθεια: Τηλ. 24811036.

Για προστασία των δημοτών θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι από την υπηρεσία του Δήμου και όσοι βρεθούν να παρανομούν θα τους επιβάλλεται αυστηρό εξώδικο πρόστιμο. Επίσης, όσοι δουν κάποιους να παρανομούν, μπορούν με απόλυτη εχεμύθεια να τηλεφωνήσουν στο τηλ. 99474188 για να ενημερώσουν.

Παρακαλούνται όσοι ενοικιάζουν υποστατικά ή έχουν στην περιοχή τους αλλοδαπούς, να τους εξηγήσουν πώς λειτουργεί το σύστημα, ώστε να μην παρανομούν ούτε αυτοί.

Ας γίνουμε όλοι συνειδητοί πολίτες, εφαρμόζοντας τους κανονισμούς και προστατεύοντας τους υπόλοιπους δημότες που δεν φταίνε, από αχρείαστη ταλαιπωρία.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ
25 Ιουνίου 2021