Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

Πληροφορούμε το κοινό ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων για τη συντήρηση και την αναβάθμιση του κεντρικού αγωγού υδατοπρομήθειας Τερσεφάνου – Λευκωσίας, ενδέχεται να παρουσιαστεί προσωρινή διακοπή υδατοπρομήθειας και στην Αθηένου.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα εκτελεσθούν από την Τετάρτη 21/11/2018 στις 11.00 μ.μ. μέχρι και την Παρασκευή 23/11/2018 στις 6.00 π.μ.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να είναι προσεκτικοί στη χρήση του νερού κατά τις πιο πάνω ημέρες για αποφυγή προβλημάτων.

Ο Δήμος Αθηένου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ελαχιστοποίηση της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας του κοινού.

Από τον Δήμο Αθηένου