Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΙ

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς χαιρετίζει και ευχαριστεί τη Βουλή των Αντιπροσώπων για το ψήφισμά της που ενέκρινε στις 17 Ιουλίου 2020, όσον αφορά το αίτημα για τη διάνοιξη των διόδων στα Κόκκινα και στο Πυρόι.

Είναι από όλους παραδεκτό, τονίζει ο Δήμαρχος, ότι οι κάτοικοι του Δήμου Αθηένου ταλαιπωρούνται αφάνταστα εδώ και 46 χρόνια, διανύοντας καθημερινά δεκάδες περισσότερα χιλιόμετρα, προκειμένου να φτάσουν στην πρωτεύουσα, λόγω της κατάληψης πολύ μικρού τμήματος της οδικής αρτηρίας που συνδέει την Αθηένου με την Αγλαντζιά διαμέσου του Πυροΐου, ενώ η διάνοιξη της διόδου Πυροΐου, που τεχνικά είναι εφικτή, χωρίς να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα στην Τ/Κ πλευρά και που θα βοηθήσει και τους Τουρκοκυπρίους της Λουρουτζίνας, θα έχει ως αποτέλεσμα να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για αναζωογόνηση της τοπικής, οικονομικής, κοινωνικής και πληθυσμιακής ανάπτυξης και θα διευκολύνει την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις οδηγίες που έχει δώσει για μη διάνοιξη οποιουδήποτε άλλου οδοφράγματος αν η Τ/Κ πλευρά δεν δεχθεί τη διάνοιξη και της διόδου Πυροΐου και τον καλεί, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, να θέσει ξανά και επιτακτικά στην Τ/Κ πλευρά το θέμα της διάνοιξης της διόδου.

20 Ιουλίου 2020