Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Ο Δήμος Αθηένου, σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Κράτους, πληροφορεί το κοινό ότι λόγω της εισβολής του νέου είδους κουνουπιού Aedes aegypti και Aedes albopictus στην Κύπρο και του ενδεχομένου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών στον άνθρωπο από αυτό, κρίνεται αναγκαίο όπως εντοπιστούν και καθαριστούν όλες οι πιθανές εστίες εκκόλαψης κουνουπιών.

Συγκεκριμένα, καλείται το κοινό όπως εντοπίσει και απομακρύνει ή/και καθαρίσει οποιαδήποτε δοχεία, υλικά και αντικείμενα που μπορεί να συγκρατήσουν έστω και ελάχιστη ποσότητα νερού, τόσο εντός όσο και εκτός οικιστικής περιοχής. Για παράδειγμα, πιθανοί χώροι και πιθανά σημεία εκκόλαψης κουνουπιών είναι παλιά ελαστικά, κουβάδες, βαρέλια, ανοικτά ντεπόζιτα νερού, πιθάρια, πιατάκια στις γλάστρες, χολέτρες, ποτίστρες ζώων και πτηνών και άλλα.

Είναι πάρα πολύ σημαντική η συνεργασία σας με τον Δήμο Αθηένου και η προσήλωση στις αναφερόμενες κατευθύνσεις των Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την περιοχή μας καθαρή και χωρίς τον κίνδυνο εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών από το νέο είδος κουνουπιού που εντοπίστηκε στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα.

Για οποιανδήποτε τυχόν διευκρίνιση ή/ και πρόσθετη πληροφορία επί του θέματος μπορείτε  να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Δήμου Αθηένου στη Δωρεάν Γραμμή του Δημότη στο τηλέφωνο 24524004.