Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει την πλήρη υποστήριξή του προς τον Μητροπολίτη Πάφου και Τοποτηρητή της Εκκλησίας της Κύπρου κ. Γεώργιο στις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές της 18 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, τέκνο της Αθηένου και ενεργός Ιεράρχης της Εκκλησίας της Κύπρου για πολλά έτη, έχει επιτελέσει σημαντικό εκκλησιαστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο στα εκκλησιαστικά δρώμενα. Η δράση του όλα αυτά τα χρόνια έχει πείσει για την αξία του και ο Δήμος Αθηένου είναι σίγουρος ότι μπορεί να ηγηθεί επάξια, δίκαια και αποτελεσματικά της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Κύπρου.

Με σεβασμό προς όλους τους Ιεράρχες που διεκδικούν τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, ο Δήμος Αθηένου αναφέρει πως η ανάδειξη του Μητροπολίτη Πάφου ως του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, είναι καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση μιας καλής αναπτυξιακής  προοπτικής της Εκκλησίας της Κύπρου, που να είναι κοντά στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Περαιτέρω, η εκλογή του αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά και σημαντικά στην ανάπτυξη της Αθηένου, μέσα από την ενίσχυση της συνεργασίας που ήδη υπάρχει με την Εκκλησία, με γνώμονα πάντα το καλό και της προσφοράς σε κάθε δυσπραγούντα και σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.

Ιδιαίτερα στις μέρες μας που οι θεσμοί και οι αξίες έχουν κλονιστεί, η ανάδειξη του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου είναι πέρα για  πέρα κρίσιμο ζήτημα, για την ανάδειξη ενός νέου αρχιεπισκόπου που θα καταστεί πνευματικός καθοδηγητής όλων, εμάς και των παιδιών μας.  Ο Δήμος Αθηένου πιστεύει ότι τα προσόντα για ένα τέτοιο ιεράρχη τα έχει ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος.

Για όλα τα πιο πάνω ο Δήμος Αθηένου δηλώνει την πλήρη υποστήριξή του προς τον Μητροπολίτη Πάφου και Τοποτηρητή της Εκκλησίας της Κύπρου, κ. Γεώργιο, ενώ καλεί όλους τους Αθηενίτες, αλλά και όλο τον λαό της Κύπρου, να πάνε στις 18 Δεκεμβρίου να ψηφίσουν και να υπερψηφίσουν τον υποψήφιο και άξιο εκπρόσωπο των ιεραρχών Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο.