Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ

Ο Δήμος Αθηένου ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου της Πλατείας της Βρύσης, το οποίο εκτελείται σε φάσεις, θα απαιτηθεί το προσωρινό κλείσιμο του τμήματος της οδού Τουμάζου Μ. Τουμάζου, από τη συμβολή με την οδό Ευαγόρου μέχρι την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να ακολουθούν τις επιτόπου οδηγίες. Για τους κατοίκους που επηρεάζονται θα γίνουν ειδικές διευθετήσεις.

Η παρούσα γίνεται για ενημέρωση όλων των επηρεαζομένων και του κοινού. Η όλη διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει γύρω στις 15 μέρες.

Ο Δήμος Αθηένου λυπάται πολύ για οποιαδήποτε ταλαιπωρία των δημοτών του.