Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηένου με χαρά χαιρετίζει και ενημερώνει τους δημότες του για τη χθεσινή αναφορά του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Νουρή στον απολογισμό του έργου του Υπουργείου Εσωτερικών,  για τον πυλώνα της Στεγαστικής Πολιτικής, ότι στο επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο θα εξαγγελθεί η επαναπροκήρυξη των στεγαστικών σχεδίων, στα οποία, μεταξύ άλλων, αναβαθμίζονται οι παροχές για τις ακριτικές Κοινότητες του Μάμμαρι, της Δένειας, και των Τρούλλων, που είναι χωροθετημένες εξολοκλήρου εντός της ουδέτερης ζώνης, αλλά και του περίκλειστου Δήμου Αθηένου.

Ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί ιδιαίτερα την Κυβέρνηση και προσωπικά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Νουρή, που κατανόησε τις θέσεις του Δήμου και τις ιδιαιτερότητες του Δήμου Αθηένου και τον συμπεριέλαβε στις μειονεκτικές περιοχές.

Οι νέοι της Αθηένου και οι άλλοι δικαιούχοι θα μπορούν τώρα να παραμένουν στην περιοχή τους, απολαμβάνοντας την αυξημένη χορηγία που δίνεται για τις περιοχές αυτές. Μια χορηγία που σίγουρα βοηθά στην ανάσχεση της αστυφιλίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

 

Από τον Δήμο Αθηένου                     31 Ιανουαρίου 2023