Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Πρόσκληση-Εγκαίνια Πολυκέντρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Αθηένου, σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου  σας προσκαλούν στα εγκαίνια του έργου

της αναβάθμισης του Πολυκέντρου Νεότητας Αθηένου σε Youth House of Art & Culture

 το οποίο εκπονήθηκε

από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηένου στο πλαίσιο του Προγράμματος Young Cities.

 Τα εγκαίνια θα τελεστούν από την Πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, κα Ιωάννα Φιάκκου, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, κ. Κλεάνθη Κουτσόφτα και τον Δήμαρχο Αθηένου, κ. Κυριάκο Καρεκλά,

την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00 στον χώρο του έργου.