Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Δελτίο Τύπου – 2ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 2ο  Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων, χτες, Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου.

Από τις 11:00π.μ. μέχρι τις 11:00μ.μ. η Αθηένου υποδέχτηκε περίπου 15.000 επισκέπτες από όλη την Κύπρο, ντόπιους αλλά και τουρίστες. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν από την τεράστια ποικιλία των Αθηενίτικων προϊόντων που εκτέθηκαν, να λάβουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας και να παρακολουθήσουν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Το Φεστιβάλ τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή, ο οποίος παρευρέθηκε και χαιρέτισε την εκδήλωση.

Ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσους συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία του Φεστιβάλ. Τους Επίσημους Προσκεκλημένους, τους Χορηγούς της Εκδήλωσης, τους Παραγωγούς Αθηενίτικων Προϊόντων, τους Εκθέτες, τους εξαιρετικούς Εθελοντές του Δήμου, τους Συντελεστές του Καλλιτεχνικού Προγράμματος και όλους τους επισκέπτες, που συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο, ώστε το 2ο Φεστιβάλ  Αθηενίτικων Προϊόντων να έχει τόση μεγάλη επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, σε ομιλία του στα πλαίσια του Φεστιβάλ, ανέφερε ότι παρά τις τραγικές συνέπειες της εισβολής, οι Αθηενίτες έφτασαν την Αθηένου στο σημείο να παράγει ένα σημαντικό μέρος της παγκύπριας παραγωγής σιτηρών και να κατέχει σχεδόν το μισό της παγκύπριας κτηνοτροφίας, με παράλληλη ραγδαία ανάπτυξη στους τομείς της γεωργίας, της γαλακτοβιομηχανίας, της αρτοποιίας και του εμπορίου. Την ανάπτυξη και την πρόοδο της Αθηένου επέλεξε ο Δήμος να προβάλει με το Φεστιβάλ, ενώ ανακοίνωσε τη διενέργεια του 3ου Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων, στον ίδιο χώρο, στις 6 Οκτωβρίου 2019.

Η Αθηένου έδειξε με το Φεστιβάλ τα πάμπολλα προϊόντα που διαθέτει και απόδειξε για άλλη μια φορά ότι πρωτοστατεί στην οικονομία του τόπου, συμβάλλοντας σ’ αυτή στο μέγιστο δυνατό βαθμό μέσω των παραγωγών της, των επιφανών και επιτυχημένων επιχειρηματιών της, αλλά και των απλών ανθρώπων της.