Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΚΑΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ – ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, 4.00 – 7.00 μ.μ.

Ο Δήμος Αθηένου και το Δίκτυο «Πόλεις Εθελοντισμού» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT διοργανώνουν Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Η Καλή Πρακτική του Εθελοντισμού στην Αθηένου – Πρακτικές του Παρόντος και Προσεγγίσεις για το Μέλλον» στις 15 Απριλίου 2021 και ώρα 4.00 – 7.00 μ.μ.

Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Αθηένου, κ. Κυριάκος Καρεκλάς, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κ. Γιαννάκης Γιαννάκη και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, κ. Ηλίας Δημητρίου.

Στη συνέχεια, ο Συντονιστής της Τοπικής Ομάδας URBACT, κ. Δημήτρης Κουζαπάς και η Υπεύθυνη Διαχείρισης του Προγράμματος, κ. Σταυρούλα Γεωργίου θα παρουσιάσουν την Καλή Πρακτική του Εθελοντισμού στην Αθηένου, που έχει βραβευτεί πανευρωπαϊκά, τη δράση του Δικτύου «Πόλεις Εθελοντισμού» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT και τη δράση της Τοπικής Ομάδας Αθηένου του Προγράμματος URBACT.

Οι Υπεύθυνες Προγραμμάτων του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού (ΣΚΕ) Αθηένου  κ. Δήμητρα Κουμίδου, κ. Σταυρούλα Τσιμούρη και κ. Λένια Καρούσιου, θα παρουσιάσουν  τα προγράμματά του ΣΚΕ, ενώ οι εκπαιδευτικοί κ. Άννα Χριστοδούλου και κ. Παναγιώτα Παπαχρυσοστόμου θα παρουσιάσουν τον εθελοντισμό στα σχολεία, μέσα από τις δράσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ γενεών.

Επίσης, θα παρουσιαστεί σύντομο βίντεο όπου οι εθελοντές κ. Γεωργία Χατζηθεοχάρους, κ. Δημήτρης Ιεροδιακόνου, κ. Κυριάκος Ιωάννου, κ. Κωνσταντίνος Καρεκλάς και κ. Κυριάκος Παμπόρης μιλούν για την εμπειρία τους ως εθελοντές. Και τέλος, ο λόγος θα δοθεί στους συμμετέχοντες για συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών όσο αφορά τον εθελοντισμό και τις πρακτικές του τόσο στον Δήμο Αθηένου και το ΣΚΕ του, αλλά και σε άλλους Δήμους και ΣΚΕ.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια των δράσεων επικοινωνίας του Δικτύου «Πόλεις Εθελοντισμού» και σ’ αυτή μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/FyNyFCmsRbwHPuf8A

Η Ημερίδα θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά στη σελίδα του Δήμου στο Facebook.