Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Δίκτυο Μεταφοράς Re-grow City

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς έλαβε μέρος σε συνάντηση των εταίρων του Δικτύου Μεταφοράς «Re-grow City», του προγράμαμτος URBACT, που έγινε από τις 13 ως τις 15 Ιουνίου 2018 στην πόλη Αλτένα της Γερμανίας. Στο Δίκτυο, που ηγείται ο Δήμος της Αλτένας, μετέχουν ως εταίροι πόλεις από την Πορτογαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Λεττονία, τη Σλοβανία, καθώς και ο Δήμος Αθηένου.

Το Δίκτυο θα προωθήσει τη μεταφορά της Καλής Πρακτικής του Δήμου της Αλτένας, που αφορά την καινοτόμο ανάπτυξη της πόλης με συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, μέσω εθελοντικής συμμετοχής των δημοτών στο σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων έργων στη πόλη, που τη βοήθησαν να ανακόψει τη φθίνουσα πορεία της (από 30,000 πληθυσμό το 1970 κατέληξε σε περίπου 17.000 σήμερα).

Ο Δήμος Αθηένου, ο οποίος προωθεί τον  σχεδιασμό της Αθηένου μέσω της συμμετοχικής δημοκρατίας και λαμβάνοντας υπ’ όψη τις απόψεις των δημοτών, θα προσπαθήσει να μεταφέρει την Καλή Πρακτική της Αλτένας στις ενέργειες που θα γίνουν στην  περιοχή του.

Στις 4 Ιουλίου 2018 θα επισκεφθεί τον Δήμο Αθηένου ο Επικεφαλής Εμπειρογνώμονας του Δικτύου, που θα ετοιμάσει μελέτη για τη μεταφορά της Καλής Πρακτικής του Δήμου της Αλτένα της Γερμανίας στις άλλες πόλεις του Δικτύου, συμπεριλαμβανομένου του Δήμου της Αθηένου.