Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ράλλυ Κύπρος 2018

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου διοργανώνει το Ράλλυ Κύπρος 2018.  Ο φετινός αγώνας θα έχει έδρα τη Λάρνακα και θα διεξαχθεί από τις 15 μέχρι τις 17 Ιουνίου 2018.  Η εκκίνηση θα γίνει στις 15 Ιουνίου και ο τερματισμός στις 17 Ιουνίου 2018 στην περιοχή των Φοινικούδων.

Στην περιοχή του Δήμου Αθηένου θα διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου 2018 η πιο κάτω Ειδική Διαδρομή:

  • Ο χωματόδρομος από το χωριό Κελλιά προς το χωριό Αβδελερό και στη συνέχεια η άσφαλτος προς Αθηένου, παρά τα Καραβούς στρίβει αριστερά προς Αγία Μαρίνα. Περνώντας από το Πετροφάνι, τερματίζει στον παλιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας.  Ο δρόμος αυτός θα παραμείνει κλειστός από τις 06:00 μέχρι τις 15:30.