Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η ζωή και το περιβάλλον της Αθηένου»

Ο Δήμος  Αθηένου ανακοινώνει  τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Η ζωή και το περιβάλλον της Αθηένου», που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:00 στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου από τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει όλες τις φωτογραφίες που υποβλήθηκαν στα πλαίσια ανοικτού Διαγωνισμού Φωτογραφίας που είχε προκηρύξει ο Δήμος Αθηένου με το ίδιο θέμα και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2022.

Ο Δήμος Αθηένου εκφράζει τις ευχαριστίες του και συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν, οι οποίοι μέσα από το φωτογραφικό τους ενδιαφέρον κατέδειξαν τη μοναδικότητα και τις ομορφιές της Αθηένου και παράλληλα ανέδειξαν την αξία της έννοιας του ενεργού πολίτη και της ανάπτυξης του ειλικρινούς ενδιαφέροντος για τα κοινά.

Απονεμήθηκαν τα πιο κάτω βραβεία

1ο Βραβείο στη Φωτογραφία με τίτλο «Άγρια Μεσαρκά», της  Δανάης Ιεροδιακόνου.

2ο Βραβείο στη Φωτογραφία με τίτλο «Στη στράτα του Κάστρου», της Μαρίας Φάνου.

3ο Βραβείο στη Φωτογραφία με τίτλο «Η εποχή του Θερισμού», της Έλενας Σταύρου.

Έπαινος σε όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν οι Ευανθία Χάβα, Πέτρος Καποδίστριας, Ιωάννα Βασιλείου και Αντώνης Μαρμαράς.

Νοείται ότι η εκδήλωση των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί νοουμένου ότι οι συνθήκες που θα επικρατούν σε ό,τι αφορά την πανδημία από τον Κορωνοϊό θα το επιτρέπουν, ως επίσης οι πρόνοιες των σχετικών Διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας.

 

Απαραίτητη η επίδειξη SafePass στην είσοδο.