Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Δελτίο Τύπου – ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου, τιμώντας την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική Δοξολογία στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσελεούσας στην Αθηένου.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την προστασία των πολιτών από τον Κορωνοϊό, οι εκδηλώσεις θα περιοριστούν και οι παρελάσεις των οργανωμένων συνόλων δε θα πραγματοποιηθούν. Ο Δήμος όμως θα προχωρήσει σε σημαιοστολισμό των κεντρικών δημόσιων χώρων της Αθηένου όπως σε κάθε Εθνική Επέτειο.

Σε μέρες εθνικής ανάτασης και εθνικής υπερηφάνειας όπως είναι η 28η Οκτωβρίου, η δοκιμασία των πολιτών από την πανδημία γίνεται πιο δύσκολη. Ο Δήμος Αθηένου καλεί το κοινό να επιδείξει σύνεση και υπομονή και να εφαρμόζει τα μέτρα που εξαγγέλλονται από το Υπουργείο Υγείας, για να καταστεί δυνατή το συντομότερο η εξαφάνιση του Κορωνοϊού.