Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ‘‘LET’S DO IT! CYPRUS 2020’’ Η συμμετοχή στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί στην Αθηένου το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020.

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει και φέτος στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού «Let’s Do It Cyprus», με στόχο την εκστρατεία καθαρισμού της περιοχής του Δήμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, στις 9.00 π.μ.

Το «Let’s do it Cyprus» είναι μέρος της καμπάνιας Let’s do it World!, μιας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού και πραγματοποιείται από το Δίκτυο Εθελοντών Together Cyprus σε συνεργασία με το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού & ΜΚΟ και το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει κάθε χρόνο ενεργά, με την κινητοποίηση οργανωμένων και μη εθελοντών, μαθητών, προσκόπων, ομίλων, συλλόγων και ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών και αναμένεται να αποδειχθεί για άλλη μια φορά η εθελοντική συμμετοχή πολιτών στα κοινά και στα περιβαλλοντικά θέματα της Αθηένου.

Η Αθηένου διαχρονικά διακρίνεται για την εθελοντική της δράση σε διάφορους τομείς, από την οποία προήλθε και η πανευρωπαϊκή της διάκριση στο πρόγραμμα URBACT ως «Πόλη Καλής Πρακτικής στον Εθελοντισμό».

Διευκρινίζεται ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για περιορισμό της  πανδημίας του Κορωνοϊού, σύμφωνα με τα ισχύοντα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας. Δεν θα γίνει φέτος η καθιερωμένη συγκέντρωση μπροστά από το Δημαρχείο, αλλά κάθε συμμετέχουσα ομάδα, που θα εφοδιασθεί με σακούλια, νερά και άλλα απαραίτητα από τον Δήμο, θα συναντάται επί τόπου στον χώρο καθαρισμού, ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ατόμων μαζί.

Αγκαλιάζουμε και φέτος την εκστρατεία «Let’ s Do It Cyprus», για μια Αθηένου πιο καθαρή και πιο όμορφη!