Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς υποδέχθηκε στο Γραφείο του στις 22/1/2020 σε προγραμματισμένη επίσκεψη τον Εκτελεστικό Διευθυντή των Νοσοκομείων Λάρνακας και Αμμοχώστου κ. Γιώργο Καροτσάκη, καθώς και το μέλος της Επιτροπής Υγείας της Βουλής των Αντιπροσώπων και βουλευτή Λάρνακας κ. Γιώργο Προκοπίου. Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στον χώρο ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου Αθηένου.

Ως γνωστό το νέο Νοσοκομείο Αθηένου (Κέντρο Υγείας), συνολικής δαπάνης 2 εκ. ευρώ περίπου, βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής του και γίνονται διάφορες σκέψεις για τον τρόπο λειτουργίας του, στα πλαίσια και των νέων δεδομένων που δημιουργούνται με το ΓΕΣΥ και τον Ο.Κ.Υπ.Υ.

Στην επίσκεψη συζητήθηκαν διάφοροι τρόποι για τη λειτουργία του Κέντρου, με επικρατέστερη τη λειτουργία Κέντρου Αποκατάστασης, το οποίο να λειτουργεί σε μόνιμη βάση για όλη την Επαρχία. Παράλληλα θα μπορεί να λειτουργεί και το Κέντρο Υγείας με εξωτερικά ιατρεία. Ο κ. Καροτσάκης ήταν πολύ θετικός για την προώθηση λειτουργίας του κτιρίου ως Κέντρο Αποκατάστασης, ενώ ανέφερε ότι θα θέσει το θέμα στο Συμβούλιο του  Ο.Κ.Υπ.Υ για λήψη απόφασης.

Επίσης στην επίσκεψη συζητήθηκε και το αίτημα του Δημάρχου Αθηένου για δημιουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου στον χώρο και ο κ. Καροτσάκης ανέφερε ότι θα ζητήσει να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες και λόγω και της ακριτικότητας της Αθηένου, αν οι μελέτες και τα στοιχεία που θα προκύψουν είναι βοηθητικά, θα μπορεί να προωθηθεί η δημιουργία του.