Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Η Αθηένου πρασινίζει την Αθηένου

Σε μια μεγάλη κινητοποίηση του Δήμου Αθηένου, που έλαβε χώρα το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, οι Αθηενίτες σύσσωμοι φύτευσαν τα μισά περίπου από τα 1500 δένδρα που εγκρίθηκε ο Δήμος μετά από αίτησή του, για να παραλάβει από το Τμήμα Δασών.  Αυτά φυτεύθηκαν σε τρεις χώρους, σε κρατική γη κοντά στο Τ/Κ χωριό Πετροφάνι που θα δημιουργηθεί Πάρκο Αγνοουμένων, στον χώρο κοντά στην εκκλησία Αρχάγγελος, που έχει εκμισθωθεί από την Αρχιεπισκοπή στον Δήμο, καθώς και σε χώρο πρασίνου στην οικιστική περιοχή.  Τα υπόλοιπα δένδρα θα φυτευθούν το επόμενο διάστημα και οπωσδήποτε αυτή τη φυτευτική περίοδο.

Στη δενδροφύτευση έλαβε μέρος ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ παρέστηκε και η βουλευτής του ΑΚΕΛ Λάρνακας κ. Ευανθία Σάββα.  Επίσης έλαβαν μέρος η διευθύντρια της Παιδικής Πολιτείας ΝΑΓΙΑ, με παιδιά του νηπιαγωγείου συνοδευόμενα από τους γονείς τους, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών πολιτικών κομμάτων, του Κινήματος Περιβαλλοντιστών, του 68ου Συστήματος προσκόπων, του Κυνηγετικού Συλλόγου, πολλοί άλλοι ιδιώτες, καθώς και υπάλληλοι του Δήμου.

Ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί όλους για την αθρόα προσέλευση, ενώ υπόσχεται τη διενέργεια και άλλων εκδηλώσεων για να πρασινίσει η Αθηένου με δέντρα.

Από τον Δήμο Αθηένου