Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – H Αθηένου σταθμός στην Διαδρομή Αγάπης 2022 του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

Ο Δήμος Αθηένου και άλλοι φορείς του Δήμου, μέσα στα πλαίσια της διαχρονικής τους δέσμευσης για προσφορά στην κοινωνία, υποδέχτηκαν την ετήσια πορεία μοτοσικλετιστών «Διαδρομή Αγάπης» που διοργανώθηκε και φέτος από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για 22η συνεχή χρονιά. Την πορεία υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Κυριάκος Καρεκλάς, μαζί με εκπροσώπους της νεολαίας Αθηένου και άλλους παράγοντες.

Η «Διαδρομή Αγάπης» στάθμευσε για λίγο μπροστά από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο, χτες Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 4:15 μ.μ., όπου ο Δήμαρχος Αθηένου παρέδωσε την εισφορά του Δήμου Αθηένου στον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» κ. Γιώργο Πενηνταέξ, στην παρουσία κοινού και πλήθους μοτοσικλετιστών. Παράλληλα, παραδόθηκε σημαντική εισφορά Αθηενιτών, που μαζεύτηκε από τη νεολαία και άλλους παράγοντες του Δήμου. Συνολικά παραδόθηκε από την Αθηένου το ποσό των 2.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αθηένου συνεχάρηκε τον κ. Πενηνταέξ και τους μοτοσικλετιστές και κατ’ επέκταση τον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για την πολυσήμαντη και διαχρονική τους προσφορά προς την κοινωνία και ειδικότερα για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την οικονομική ενίσχυση παιδιών και νέων που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και συναφείς παθήσεις.