Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

Ο Δήμος Αθηένου με χαρά ανακοινώνει και συγχαίρει την αυθόρμητη εθελοντική πρωτοβουλία δύο νέων της Αθηένου ηλικίας 35 περίπου χρόνων, που θέλησαν να μείνουν ανώνυμοι, οι οποίοι το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, βλέποντας ασυνείδητους να έχουν λερώσει με άχρηστα δημόσιους χώρους, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον Κορωνοϊό, μετέβησαν σε δρόμους, χώρους στάθμευσης και άλλους δημόσιους χώρους και όλο το πρωινό τους καθάρισαν, μαζεύοντας πάρα πολλά απορρίμματα.

Ως σε μια νέα πρωτοβουλία «Let’s Do It», οι δύο νέοι της Αθηένου βοήθησαν στη διατήρηση του περιβάλλοντος της Αθηένου καθαρού, αλλά έδωσαν και ένα καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους νέους, ώστε μέσα από παρόμοιες πρωτοβουλίες να βοηθούν σε ύπαρξη καθαρού περιβάλλοντος στην Αθηένου.

Βέβαια θα ήταν καλύτερα να μην χρειάζονται αυτές οι πρωτοβουλίες, όταν όλοι θα συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρέπει να πετάμε τα απορρίμματα στους δημόσιους χώρους, αλλά να χρησιμοποιούμε απόρριψή τους σε καλάθους αχρήστων ή άλλους ενδεδειγμένους χώρους.

Συγχαρητήρια νέοι της Αθηένου!!!

Από τον Δήμο Αθηένου
31 Ιανουαρίου 2021