Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ 75 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου με χαρά ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Υγείας, εισακούοντας αίτημα του Δήμου για να βοηθηθούν οι ηλικιωμένοι που θέλουν να εμβολιασθούν εναντίον του Κορωνοϊού και διαμένουν στην ακριτική Αθηένου, δυσκολευόμενοι να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα των πόλεων, διευθέτησε όπως το ερχόμενο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα εμβολιασμός 138 ηλικιωμένων του Δήμου, ηλικίας 75 χρόνων και άνω, μέχρι 95 χρόνων.

Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις 8.30 π.μ. και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Αθηένου. Όλοι οι ακρίτες ηλικιωμένοι που θα εμβολιασθούν έχουν καταγραφεί από τον Δήμο και έχουν ενημερωθεί για παρουσίαση στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στον χώρο.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, ο οποίος είχε κάνει όλες τις ενέργειες με το Υπουργείο Υγείας, ευχαριστεί θερμά την Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας κ. Όλγα Καλακούτα, η οποία κατανόησε αμέσως το πρόβλημα με τη μετακίνηση των ηλικιωμένων Αθηενιτών και διευθέτησε να γίνει ο εμβολιασμός στην Αθηένου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Καρεκλάς, η κ. Όλγα Καλακούτα είναι πρώτα ένας εξαιρετικός «άνθρωπος», με όλη τη σημασία της λέξης, και παράλληλα μια θαυμάσια λειτουργός στην ψηλή θέση που κατέχει και που ο κάθε Υπουργός θα χαιρόταν να έχει συνεργάτιδα.

Παράλληλα ο Δήμαρχος ευχαριστεί και όλους τους υπόλοιπους λειτουργούς του Υπουργείου που βοηθούν στον εμβολιασμό των ακριτών Αθηενιτών, με επικεφαλής την κ. Γεωργία Χριστοδούλου, Προϊσταμένη Επισκεπτριών Υγείας Λάρνακας-Αμμοχώστου.

Ο Δήμος Αθηένου θα συνεχίσει τις προσπάθειές του όπως το επόμενο διάστημα διευθετηθεί στην Αθηένου νέος εμβολιασμός και άλλων μικρότερης ηλικίας ηλικιωμένων ακριτών Αθηενιτών, που δυσκολεύονται με τη μετακίνηση στα εμβολιαστικά κέντρα των πόλεων.

Από τον Δήμο Αθηένου
3 Φεβρουαρίου 2021