Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΟΙ ΟΥΚ ΑΠΟΤΙΟΥΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων τιμής για την επέτειο των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821, στην οποία συμμετείχε και η Κύπρος, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου (Σ.Ε.Βα.Κ.)  διοργάνωσε την εκδήλωση «200 ΟΥΚ ’21», κατά την οποία η ΟΥΚ έτρεξαν 200 χιλιόμετρα και κολύμπησαν 21 χιλιόμετρα.

Κατά τη διάρκεια της πορείας τους, αργά το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου 2021, οι δρομείς πέρασαν και από τον ακριτικό Δήμο της Αθηένου και κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του ήρωα Χαράλαμπου Χαραλάμπους από την Ξυλοφάγου, που βρίσκεται δίπλα από τον τόπο της θυσίας του. Τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, μαζί με αρκετούς κατοίκους, που χειροκρότησαν θερμά την προσπάθειά τους.

Στη συνέχεια η πορεία κατευθύνθηκε στο Κοιμητήριο Αθηένου, όπου ο Δήμαρχος κατέθεσε εκ μέρους του Σ.Ε.Βα.Κ. στεφάνι μπροστά από τους τάφους των ηρώων της Αθηένου που αναπαύονται εκεί.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Γραμματέα του Συνδέσμου Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου (Σ.Ε.Βα.Κ.) κ. Οράτιο Ιεροδιακόνου και τους δρομείς για την ενέργειά τους και την τιμή που έκαναν στην Αθηένου, εντάσσοντάς την στη διαδρομή τους.