Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΒΥΣΙΜΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Το φαινόμενο νεαροί να γράφουν σε δημόσιους και άλλους χώρους συνθήματα πριν τη στράτευσή τους έχει καταστεί βραχνάς για τις Τοπικές Αρχές. Έτσι και φέτος νεαροί λέρωσαν τοίχους, πάρκα και άλλους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στον Δήμο Αθηένου.

Με πρωτοβουλία του FUN CLUB Αθηένου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας, αρκετά άτομα μέλη τους μαζεύτηκαν το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 το πρωί και σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηένου, που τους προμήθευσε τα υλικά, προέβησαν εθελοντικά σε σβήσιμο των αναγραφέντων, εξαλείφοντας την οχληρία. Παρά τη ζέστη και τις άσχημες καιρικές συνθήκες πρόσφεραν σημαντική υπηρεσία στον Δήμο τους.

Ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς τους επισκέφτηκε ενδιάμεσα της εργασίας που έκαναν, τους ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία τους και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Τόνισε τη μεγάλη σημασία της εθελοντικής προσφοράς τους, που με την παρουσία μικρών μελών τους έστειλαν και μηνύματα εθελοντισμού σε νέους και παιδιά. Επίσης τόνισε ότι η αγορά των υλικών κόστισε στον Δήμο ένα σημαντικό ποσό και τους κάλεσε όσο μπορούν να μιλήσουν με τους νέους για να σταματήσει αυτό το άσχημο έθιμο, που δεν βοηθά κανένα, ενώ δημιουργεί κόστος και προβλήματα στον Δήμο, κάνοντας ειδική αναφορά στους νέους που πριν κάποια χρόνια στρατεύθηκαν και η Αθηένου δεν παρουσίασε αυτή την οχληρία, ενώ τους είχε συγχαρεί δημόσια.

Εκ μέρους των μελών του FUN CLUB Αθηένου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας τονίσθηκε ότι τα μέλη τους θα βρίσκονται κοντά στα τοπικά δρώμενα του Δήμου Αθηένου και θα βοηθούν, όπου είναι δυνατόν, με παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Από τον Δήμο Αθηένου                                                                                      7 Αυγούστου 2022