Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

H εκστρατεία συλλογής ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους στον Δήμο Αθηένου ολοκληρώθηκε σήμερα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η συλλογή των ειδών πραγματοποιήθηκε  στο Δημοτικό Μέγαρο και οι Αθηενίτες έδειξαν για άλλη μια φορά τη μεγαλοψυχία τους. Μαζεύτηκαν μεγάλες ποσότητες ξηρής τροφής, υποστρώματα, κουβέρτες, χειμερινά ρούχα και παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής, απορρυπαντικά και είδη καθαρισμού και πάνες παιδιών και ενηλίκων. Σε συνεννόηση με το Γραφείο του Επιτρόπου Πολίτη, μεταφέρθηκαν με στρατιωτικά οχήματα στο Λιμάνι Λεμεσού, για να σταλούν από την Κυβέρνηση στους σεισμόπληκτους.

Ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί θερμά όλους όσους πρόσφεραν απλόχερα, με μεγάλη προθυμία και ευχαρίστηση, για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων. Για άλλη μια φορά οι Αθηενίτες απόδειξαν ότι έχουν το αίσθημα της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο μέσα τους.

Από τον Δήμο Αθηένου                                                      17 Φεβρουαρίου 2023