Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τα κάλαντα των Χριστουγέννων

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων τραγούδησαν σήμερα 20 Δεκεμβρίου 2019 στον Δήμαρχο Αθηένου κύριο Κυριάκο Καρεκλά, στο προσωπικό του Δήμου Αθηένου, αλλά και δημότες που παρευρίσκοντο στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο,  η χορωδία της 6ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, παρουσία του Διοικητή του Στρατοπέδου Γρηγόρη Αυξεντίου Ταγματάρχη Ευαγόρα Αντωνίου.

Η χορωδία, συνοδευόμενη από μουσικά όργανα, ήταν πραγματικά εξαιρετική, σκορπώντας κατάνυξη αλλά και συγκίνηση στους παρόντες.

Ο Ταγματάρχης Ευαγόρας Αντωνίου εκ μέρους της 6ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού αντάλλαξε ευχές με τον Δήμαρχο Αθηένου,  για Καλά Χριστούγεννα, Καλές Γιορτές και ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους εθνοφρουρούς τόσο προσωπικά όσο και οικογενειακά υγεία, ευτυχία και πρόοδο, με την ευχή η νέα χρόνια να φέρει την πολυπόθητη δικαίωση του τόπου μας.

Τα κάλαντα τραγούδησαν στον Δήμαρχο και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αθηένου, Κύκλος Α’.