Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Κ.Υπ.Υ. ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (Ο.Κ.Υπ.Υ.) κ. Χρίστος Λοϊζίδης, μαζί με τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού κ. Χαράλαμπο Χαριλάου και τον Εκτελεστικό Διευθυντή των Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου κ. Γιώργο Καροτσάκη, επισκέφθηκαν την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 το νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούλιο 2020.

Τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, μαζί με τη Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μάρω Παπουή, στην παρουσία του βουλευτή Λάρνακας κ. Γιώργου Προκοπίου ο οποίος διευθέτησε την επίσκεψη και στον οποίο ο Δήμαρχος Αθηένου εξέφρασε τις ευχαριστίες του.

Ο Αρχιτέκτονας του ΄Εργου κ. Ζαννέττος ξενάγησε όλους στους χώρους του νέου Κέντρου Υγείας και εξήγησε τη χρήση του κάθε χώρου, σύμφωνα με τα σχέδια της Σύμβασης.

Ο Δήμαρχος Αθηένου εξέφρασε προς την ηγεσία του Ο.Κ.Υπ.Υ. τη θέληση του Δήμου Αθηένου, των Οργανωμένων Φορέων του Δήμου και των κατοίκων, όπως το Κέντρο με τη λειτουργία του στεγάσει τις διάφορες ειδικότητες ιατρών που υπάρχουν στον Δήμο, ώστε να καταστεί ένα ιατρικό κέντρο από το οποίο θα εξυπηρετούνται οι δημότες, αλλά και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.  Παράλληλα ζήτησε τη λειτουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου, ώστε να σταματήσουν να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, σ’  αυτή την ακριτική περιοχή, ενώ αυτός θα μπορεί να εξυπηρετεί και τις κοντινές στον Δήμο περιοχές.

Η ηγεσία του Ο.Κ.Υπ.Υ. ανέλαβε να μελετήσει με θετικότητα τις εισηγήσεις του Δημάρχου, τονίζοντας ότι παράλληλα θα πρέπει να βρεθούν και χρήσεις που θα καταστήσουν το Κέντρο λειτουργικά βιώσιμο.

Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να συνεργασθεί με τον Ο.Κ.Υπ.Υ., ώστε το Κέντρο να τεθεί σε χρήσεις που να εξυπηρετήσει τους δημότες, αλλά να καταστεί και λειτουργικά βιώσιμο.