Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΗ»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στο Πολυκέντρο Νεότητας του Δήμου Αθηένου σε μια εξαιρετική συνάντηση και στην παρουσία του Δημάρχου Αθηένου κ. Κυριάκου Καρεκλά εργαστήριο στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Η Παγκόσμια Εκπαίδευση Γίνεται Τοπική» (Global Education Goes Local) στο οποίο μετέχει ο Δήμος Αθηένου και το οποίο υλοποιεί στην Κύπρο ο οργανισμός Future Worlds Centre.

Θέμα του εργαστηρίου ήταν ο «Στόχος Αειφόρου Ανάπτυξης 11-Βιώσιμες Πόλεις» και «Πώς να επαναφέρουμε την κοινωνία μας στη φυσιολογική της κατάσταση, μετά τις επιπτώσεις της πανδημίας από τον Κορωνοϊό Covid-19». Παρουσιαστές ήταν η κ. Jordan Kent και ο κ. Κυριάκος Κυριάκου.

Το εργαστήριο περιλάμβανε συζήτηση σχετικά με τα θέματα «Στόχος Αειφόρου Ανάπτυξης 11-Βιώσιμες Πόλεις» και «Οι παγκόσμιες επιπτώσεις από την πανδημία του Κορωνοϊού», καθώς και παιγνίδια μεταξύ των συμμετεχόντων ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τα θέματα. Στη συνέχεια συζητήθηκαν με δημιουργικό τρόπο οι επιπτώσεις από την πανδημία του Κορωνοϊού στην Αθηένου, οι τρόποι αντιμετώπισής τους και προτάσεις επανόδου της κοινωνίας στην προ του Κορωνοϊού φυσιολογική της κατάσταση, ενώ ακολούθησε διαδραστική συζήτηση.

Θα ακολουθήσουν ακόμα δύο εργαστήρια στην Αθηένου μέσα στο Φθινόπωρο, με θέματα σχετιζόμενα και όπως προέξυψαν από το εργαστήριο, σχετικά με την Αθηένου.

Όλα τα έξοδα των εργαστηρίων καλύπτονται από το Πρόγραμμα.