Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΟΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς συναντήθηκε το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 μπροστά από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο με αντιπροσωπεία της νεολαίας ΕΔΟΝ Αθηένου, η οποία παρέδωσε στον Δήμαρχο μεγάλη ποσότητα τροφών σκύλων τις οποίες μάζεψε, μετά από προγραμματισμένη συλλογή που έκανε μεταξύ των δημοτών και όχι μόνον, και η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τη σίτιση των σκύλων που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο Σκύλων του Δήμου.

Η αντιπροσωπεία της ΕΔΟΝ Αθηένου ανέφερε στον Δήμαρχο ότι πέραν των τροφών που παρέδωσε, δηλώνει και τη διάθεσή της για να στηρίξει τον Δήμο Αθηένου σε ό,τι χρειάζεται για την καλύτερη ευημερία των σκύλων που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά την αντιπροσωπεία της ΕΔΟΝ και ανέφερε ότι τέτοιες ενέργειες βοηθούν τον Δήμο Αθηένου στην προσπάθεια που κάνει για καλύτερη ευημερία των σκύλων που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Καταφύγιο και εξέφρασε τη χαρά του που οι νέοι της ΕΔΟΝ Αθηένου είναι δίπλα στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος για καλύτερη διαβίωση αδέσποτων σκύλων που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο.