Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Δήμος Αθηένου – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΑΤΖΙΑΣ 2023

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι για τις μέρες που θα γιορτάσουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ, έχει ορισθεί μόνον το ακόλουθο σημείο για να χρησιμοποιηθεί για το έθιμο του ανάμματος της λαμπρατζιάς:

Άδεια τεμάχια σε περιοχή απέναντι από το Κέντρο Δεξιώσεων ΣΤΑΥΜΑΝΙ, παρά τον δρόμο που οδηγεί προς το Τ/Κ χωριό Πετροφάνι, στο ίδιο σημείο που έγινε η λαμπρατζιά και το 2022. Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις και καθοδήγηση σε σχέση με το σημείο που έχει ορισθεί, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τη γραμμή του δημότη στο τηλέφωνο 24524004.

Παρακαλείται το κοινό όπως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επιτυχία της προσπάθειας αυτής, η οποία γίνεται με τη συνεργασία της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για χρήση μόνον του αναφερόμενου σημείου για τον σκοπό αυτό. Διευκρινίζεται ότι οπουδήποτε αλλού εντοπίζονται υλικά για άναμμα λαμπρατζιάς, αυτά θα απομακρύνονται από τον Δήμο χωρίς καμιά άλλη προειδοποίηση.

Καλούνται οι γονείς να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τα παιδιά τους και να ελέγχουν τόσο τυχόν μη συνηθισμένες κινήσεις τους, όσο και τις μετακινήσεις τους, σε σχέση και με τη χρήση κροτίδων.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να αποτρέψουμε τραυματισμούς με ακρωτηριασμούς ή άλλα ανεπιθύμητα γεγονότα.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ