Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Δευτέρα του Πάσχα 2023 – Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας (Futsal)

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2023

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ (FUTSAL)

Ο Δήμος Αθηένου, μέσω της Επιτροπής Αθλητισμού, διοργανώνει Τουρνουά Futsal τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου 2023. Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών  «Τάσσος Παπαδόπουλος» από τις 9:00 π.μ ως τις 2:30 μ.μ και από τις 5:30 μ.μ ως τις 8:00 μ.μ.

Όροι Συμμετοχής:

  1. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει από 5 μέχρι 10 άτομα.
  2. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €50 (ανά ομάδα).
  3. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών ομάδων, για την πραγματοποίηση του τουρνουά, καθορίστηκε στις 8 ομάδες.
  4. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι γεννήθηκαν μέχρι και το
  5. Τελευταία μέρα κατάθεσης των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 14 Απριλίου 2023. Οποιαδήποτε προσθαφαίρεση συμμετέχοντος θα επιτρέπεται μέχρι και τη στιγμή της κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών «Τάσσος Παπαδόπουλος» το Σάββατο 15 Απριλίου 2023, στις 11:00 π.μ.

Για κατάθεση των αιτήσεων και καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 14 Απριλίου 2023, είτε στα γραφεία του Δήμου Αθηένου είτε σε ένα από τα πιο κάτω άτομα:

Αντώνης Τουλούπης – 99314566 και  Κυριάκος Κυριάκου – 99857730.

Σημειώνεται ότι τα γραφεία του Δήμου Αθηένου θα είναι ανοικτά μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν έντυπα δήλωσης συμμετοχής είτε από τα γραφεία του Δήμου Αθηένου, είτε από τα πιο πάνω εξουσιοδοτημένα άτομα, είτε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.athienou.eu.

Κανονισμοί παιχνιδιού:

  1. Ισχύουν οι κανονισμοί του Futsal.
  2. Οι αγώνες θα είναι knock-οut και ο χρόνος κάθε αγώνα θα καθοριστεί αργότερα, ανάλογα με τις συμμετοχές.
  3. Μια αποβολή ενός παίχτη ισοδυναμεί με δίλεπτη ποινή και μη δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα. Από το τέταρτο φάουλ και μετά θα εκτελείται penalty (πέναλτι) από τα 10 μέτρα. Με το τέλος του ημιχρόνου τα fouls (φάουλς) ΔΕΝ θα μηδενίζονται.
  4. Η Επιτροπή Αθλητισμού έχει το δικαίωμα να αποβάλει από το Τουρνουά ομάδα ή παίχτη, λόγω ανάρμοστης ή βίαιης συμπεριφοράς.
  5. Σε περίπτωση ισοπαλίας ενός αγώνα θα ακολουθεί η διαδικασία των penalties (πέναλτι), με 5 εκτελέσεις.

Από τον Δήμο Αθηένου                                                7 Απριλίου  2023