Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Δωρεά της Υπεραγοράς ‘MAS’ (ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΛΤΔ) Αθηένου προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου

Οι μέρες της Ανάστασης και του Πάσχα είναι μέρες χαράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, ιδίως αυτόν που έχει ανάγκη. Η παροχή της βοήθειας είναι μια φιλανθρωπία. Και η φιλανθρωπία των Αθηενιτών είναι συνεχής και χωρίς σταματημό. Τις γιορτές εκδηλώνεται πιο πολύ. Για άλλη μια φορά τα φιλάνθρωπα αισθήματα της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου αποδεικνύονται στην πράξη. Η Υπεραγορά μαζεύει από το κοινό ρούχα, ολοκαίνουργια ή καλής ποιότητας, τα οποία θα παραδώσει στους εθελοντές της Αθηένου για τα παιδιά της Κένυας για να σταλούν στα παιδιά αυτά, που είναι πάρα πολλά και τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

Παράλληλα ο  Διευθυντής της Υπεραγοράς παρέδωσε στον Δήμαρχο Αθηένου για διανομή μέσω της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας σε οικογένειες της Αθηένου που έχουν ανάγκη κουπόνια ψωνίσματος τροφίμων από την Υπεραγορά, συνολικού ύψους €300.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριο Δράκου για τις συνεχείς φιλάνθρωπες πράξεις της Υπεραγοράς και τον συνεχάρη που ξανά, αυτές τις γιορτινές μέρες, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, γίνονται χορηγοί στην Επιτροπή, με στόχο να βοηθηθούν  οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι όπως κάθε παρόμοια προσφορά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά τη συνεχή αγάπη και στήριξη που δίνουν διάφοροι φορείς και άτομα της Αθηένου, προς αυτούς που τη χρειάζονται.

 

Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου               7 Απριλίου 2023