Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΑΘΗΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ

Με χαρά και συγκίνηση ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς ανακοινώνει ότι ανώνυμος Αθηενίτης τον επισκέφθηκε και πρόσφερε κάρτες με κουπόνια τροφίμων να δοθούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη, συνολικού ποσού  ‎€2.000. Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε θερμά, του ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να περάσει με την οικογένεια του, έστω και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες της απομόνωσης, ενώ τόνισε ότι τέτοιες πράξεις βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να περάσουν καλύτερα τις γιορτινές μέρες του Πάσχα και τις δύσκολες μέρες λόγω Κορωνοϊού, ενώ παράλληλα δείχνουν τη φιλανθρωπία των Αθηενιτών, που κάθε μέρα αποδεικνύεται και μεγαλύτερη, ενώ ευχήθηκε ο Θεός να τους ανταμείβει ανάλογα.