Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2019

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αθηένου, λαμβάνοντας υπόψη τις καθολικές προσπάθειες που γίνονται για περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού στην Κύπρο και επιδεικνύοντας πλήρη συμμόρφωση στις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, απευθύνει για άλλη μια φορά έκκληση  προς το κοινό όπως συμμορφώνεται αυστηρά με τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας σε ό,τι αφορά τα μέτρα αυτοπροστασίας και γενικότερα με τα μέτρα που εξαγγέλλονται από την Κυβέρνηση.

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αθηένου θα τηρήσει τα πιο κάτω, μέσα στο γενικότερο κλίμα προστασίας και υποβοήθησης του κοινού:

α. Δίνεται παράταση 2 μηνών στην επιπρόσθετη επιβάρυνση στα αποχετευτικά τέλη του 2019, ύψους 10%. Η νέα ημερομηνία λήξης και μη επιβολής της επιπρόσθετης επιβάρυνσης είναι η 30/06/2020, μετά από την ψήφιση σχετικής Νομοθεσίας από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

β. Το ταμείο και η είσοδος των γραφείων του Δήμου και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αθηένου παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Επισκέψεις θα γίνονται μόνον για επείγοντα θέματα και κατόπιν ραντεβού. Όλες οι πληρωμές μπορούν να διενεργούνται διαδικτυακά.

Για οποιανδήποτε εξυπηρέτηση το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τη δωρεάν γραμμή του Δημότη στο τηλέφωνο 24524004 ή/και στο 24811370. Σε ό,τι αφορά πληρωμές προς το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αθηένου, το κοινό προτρέπεται να χρησιμοποιεί, όπου είναι δυνατόν, την ηλεκτρονική πληρωμή μέσω της JCC.

Από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αθηένου