Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Έρευνα του Εργαστηρίου ACT Healthy του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου για την κατανόηση των μηχανισμών αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19

Το Εργαστήριο ACT Healthy του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου διεξάγει έρευνα για την κατανόηση των μηχανισμών αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19 και ψάχνει συμμετάσχοντες να συμπληρώσουν ένα διαδικτυακό ερωτηματολόγιο.

Αν είστε 18 ετών και άνω και μπορείτε να αφιερώσετε 20 λεπτά για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα βοηθήσετε και θα συμβάλετε στην επιστημονική τεκμηρίωση μέτρων στήριξης της δημόσιας υγείας εν μέσω της πανδημίας.

Η έρευνα έχει λάβει έγκριση από την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής Κύπρου. Όλες οι πληροφορίες που θα δώσετε είναι εντελώς εμπιστευτικές και ανώνυμες. Στο τέλος του ερωτηματολογίου θα σας ζητηθεί να δώσετε το email σας, εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ξανά για συμπλήρωση κάποιων επιπλέον πληροφοριών και το οποίο θα αποθηκευτεί ξεχωριστά από τις υπόλοιπες πληροφορίες που θα δώσετε.

Για απορίες ή διευκρινίσεις παρακαλώ επικοινωνήστε με τους επιστημονικούς υπεύθυνους του έργου Δρ. Μαρία Καρεκλά mkarekla@ucy.ac.cyκαι Δρ. Άγγελο Κασσιανό kassianos.angelos@ucy.ac.cy

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο στον ακόλουθο σύνδεσμο πατώντας στη γλώσσα που θέλετε: https://ucy.ac.cy/acthealthy/en/covid-19-impact-survey