Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ενόψει των εξελίξεων και των μέτρων που έχουν αποφασισθεί από την Κυβέρνηση, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού στην Κύπρο, ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι το επίσημο μνημόσυνο του ήρωα στρατιώτη Χαράλαμπου Χαραλάμπους, από την Ξυλοφάγου, που σκοτώθηκε άνανδρα από Τούρκο στην Αθηένου στις 28 Μαΐου 1988, που κάνει ο Δήμος Αθηένου, θα τελεστεί μόνο εκκλησιαστικά, την Κυριακή 17 Μαΐου 2020, στην Εκκλησία Παναγίας Χρυσελεούσης Αθηένου.

Το Μνημόσυνο θα τελεστεί χωρίς την παρουσία κοινού ή επισήμων και χωρίς τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του ήρωα.

Ο Δήμος Αθηένου αποτείει φόρο τιμής στον ήρωα Χαράλαμπο Χαραλάμπους. Ας παραμείνει στη μνήμη μας ως απαράμιλλο δείγμα αυτοθυσίας.

Αιωνία του η μνήμη.

 

Από τον Δήμο Αθηένου
4 Μαΐου 2020