Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου με χαρά ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας «Γραφείου Ενεργού Πολίτη και Εθελοντισμού», σε μια προσπάθεια υποστήριξης της κοινωνικής του προσφοράς για τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, του συνόλου των δημοτών του, αλλά και τον συντονισμό των δράσεων όλων των ενεργών και εθελοντικών πρωτοβουλιών στην περιοχή του.

Σε συνέχεια της βράβευσής του ως Ευρωπαϊκή Πόλη Καλής Πρακτικής για τον Εθελοντισμό, που πέτυχε μέσα από την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία URBACT, συνεχίζει έμπρακτα και επενδύει στη μοναδικότητα των Αθηενιτών στο πεδίο της εθελοντικής δράσης και προσφοράς.

Μέσα από το Γραφείο Ενεργού Πολίτη και Εθελοντισμού θα προωθούνται ενεργές πρωτοβουλίες και θα υποστηρίζονται και ενισχύονται εθελοντικές δράσεις, ενώ παράλληλα θα προωθούνται ενέργειες για προσφορά στον συνάνθρωπο και γενικά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Επίσης, μέσα από το Γραφείο Ενεργού Πολίτη και Εθελοντισμού θα γίνεται συντονισμένη προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών, έτσι ώστε όλοι μαζί, Τοπική Αρχή, οργανωμένα σύνολα και ευαισθητοποιημένοι πολίτες, να συνεχίσουν να συνεργάζονται και να αλληλοϋποστηρίζονται με ανιδιοτέλεια για το κοινό καλό.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο μητρώο ενεργών πολιτών και εθελοντών του Δήμου Αθηένου, μπορούν να το κάνουν διαδικτυακά, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.athienou.org.cy, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση.

Καλούνται όλοι οι δημότες να συμβάλουν και να στηρίξουν το Γραφείο Ενεργού Πολίτη και Εθελοντισμού, με όποιο τρόπο μπορούν, για υποβοήθηση του κοινωνικού συνόλου του Δήμου.

Το Γραφείο θα λειτουργεί στην ανεξάρτητη τηλεφωνική γραμμή του Δήμου 24811505, όπου αρμόδιος λειτουργός του Δήμου θα εξυπηρετεί τους δημότες. Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμμή αυτή.