Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΙΟΥ 2020

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει τα πιο κάτω σε σχέση με την πλήρη συμμόρφωσή του προς τις σχετικές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και απευθύνει έκκληση  προς το κοινό όπως συμμορφωθεί πλήρως με τα Διατάγματα που έχουν εκδοθεί από όλα τα αρμόδια Υπουργεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού.

Στον Δήμο Αθηένου από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, θα ισχύουν τα πιο κάτω μέτρα/ρυθμίσεις.

  1. Επιτρέπονται οι εξωτερικές επισκέψεις στον Δήμο, με πιστή εφαρμογή των οδηγιών που αφορούν την είσοδο σε κλειστούς χώρους, όπως η χρήση μάσκας και γαντιών από επισκέπτες, θερμικός έλεγχος πριν την είσοδο μέσα στο κτίριο του Δήμου, χρήση απολυμαντικού χεριών, απόσταση δύο μέτρων από άλλους κλπ. Όσοι δεν θα έχουν μάσκα, θα μπορούν να προμηθεύονται στην είσοδο του κτιρίου. Δεν μπορούν να εισέρχονται ταυτόχρονα στον Δήμο πέραν των τριών ατόμων. Άτομα που θα αναμένουν έξω από το κτίριο θα πρέπει επίσης να τηρούν απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους. Προτρέπεται το κοινό να επισκέπτεται τον Δήμο για επείγοντα θέματα μόνον. Για μη επείγοντα, καλείται να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη δωρεάν γραμμή του Δημότη στο τηλέφωνο 24524004 ή/και στα Γραφεία του Δήμου στο 24811370.
  2. Το ταμείο του Δήμου θα είναι ανοικτό από τις 7.30 ως τις 15.00, με πιστή εφαρμογή των πιο πάνω. Σε ό,τι αφορά πληρωμές προς τον Δήμο και το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Αθηένου, το κοινό προτρέπεται να χρησιμοποιεί, όπου είναι δυνατόν, την ηλεκτρονική πληρωμή μέσω της JCC.
  3. Δεν θα γίνονται πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις με συμμετοχή του κοινού.
  4. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης και άλλοι Αθλητικοί Χώροι του Δήμου, τα Δημοτικά Πάρκα, οι Παιχνιδότοποι, άλλοι ανοικτοί χώροι και το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο, θα παραμείνουν κλειστά.
  5. Δεν θα τελούνται πολιτικοί γάμοι.

Καλούνται οι δημότες να συνεχίσουν να επιδεικνύουν το ίδιο πνεύμα συνεργασίας και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες και τα Διατάγματα της Κυβέρνησης, ώστε με υπομονή και χωρίς προβλήματα να ξεπεράσουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα τη δοκιμασία αυτή.

 

Από τον Δήμο Αθηένου
8  Μαΐου 2020