Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΕΣ ΑΘΗΕΝΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Τα φιλάνθρωπα αισθήματα των Αθηενιτών συνεχίζονται. Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς με ανακοίνωσή του ευχαριστεί και παράλληλα συγχαίρει τους Αθηενίτες, που αυτές τις γιορτινές αλλά και δύσκολες μέρες, στέκονται δίπλα από τον συνάνθρωπο και βοηθούν άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου αναφέρει ότι τις τελευταίες μέρες έγινε δέκτης των πιο κάτω εισφορών, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για ικανοποίηση αναγκών Αθηενιτών που έχουν ανάγκη.

α. Ανώνυμος προσέφερε 100 κιλά κρέας.

β. Η Ένωση Αγελαδοτρόφων Κύπρου (ΕΝΑΚ), που εδρεύει στην Αθηένου, προσέφερε 75 κιλά χαλούμια.

γ. Το  «Γαλακτοκομείο Α. Χατζηπιερής Λτδ», που εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Αθηένου, προσέφερε 30 κιλά χαλούμια.

δ. Ο Σύνδεσμος Γονέων του Γυμνασίου Αθηένου προσέφερε ποσό €400, για να χρησιμοποιηθεί για αγορά τροφίμων σε άπορες οικογένειες με παιδιά.

ε. Σε ειδικούς λογαριασμούς της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας σε τράπεζες, έγιναν διάφορες χρηματικές εισφορές από Αθηενίτες για αγορά τροφίμων σε άπορες οικογένειες.

στ. Η Υπεραγορά “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου προσέφερε 100 φλυτζάνια με πασχαλινά αυγά, για να δοθούν σε άπορα παιδιά του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαριστεί θερμά όλους για τις προσφορές τους, ενώ αναφέρει ότι όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η εισφορά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα, παιδιά και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, ενώ τόνισε ξανά τη συνεχή αγάπη και στήριξη που δίνουν φορείς και άτομα της Αθηένου προς αυτούς που τη χρειάζονται, η οποία δίνει μεγάλη χαρά στον ίδιο προσωπικά, αλλά και σε αυτούς που χρειάζονται τη βοήθεια.

Επίσης, ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας τους υπέροχους εθελοντές του Δήμου, που άμεσα εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, λαμβάνοντας τα απαραίτητα προστατευτικά υπό τις περιστάσεις μέτρα, για να προβούν στη διανομή των προσφερθέντων προς αυτούς που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Αθηένου με την ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά την οικογένεια που ζήτησε να μείνει ανώνυμη και η οποία το τελευταίο διάστημα ετοίμασε και προσέφερε στο Νοσοκομείο Λάρνακας 500 προστατευτικές μάσκες ενάντια στον Κορωνοϊό, ενώ το επόμενο διάστημα θα ετοιμάσει άλλες 500 για να διατεθούν σε άλλους φορείς στην Αθηένου και αλλού που τις έχουν ανάγκη.