Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

Οι δωρεές προς τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά, ως Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, από άτομα και εταιρείες του Δήμου, για να χρησιμοποιηθούν για ανακούφιση ατόμων και οικογενειών που έχουν ανάγκη αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα συνεχίζονται.

Ανώνυμος Αθηενίτης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά και προσέφερε κάρτες με κουπόνια τροφίμων για να δοθούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη, συνολικού ποσού €2.000. Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε θερμά, του ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να περάσει με την οικογένειά του, ενώ τόνισε ότι τέτοιες πράξεις βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να περάσουν καλύτερα τις γιορτινές μέρες, ενώ παράλληλα δείχνουν ότι στον Δήμο Αθηένου υπάρχουν άτομα που πραγματικά νοιάζονται γι’ αυτούς που χρειάζονται βοήθεια. Επίσης του ευχήθηκε ο Θεός να ανταμείβει την οικογένειά του ανάλογα.

Παράλληλα άτομα και εταιρείες στην περιοχή του Δήμου προσέφεραν διάφορα προϊόντα για να χρησιμοποιηθούν για ανακούφιση ατόμων και οικογενειών που έχουν ανάγκη, όπως γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας και ελαιόλαδο.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου συγχαίρει όλους τους χορηγούς, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του, ενώ τονίζει ότι η φιλανθρωπία των Αθηενιτών, που υπάρχει από πολύ παλιά, συνεχίζεται και αυτές τις άγιες μέρες, δείχνοντας τη μεγάλη άδολη αγάπη των Αθηενιτών προς τον συνάνθρωπό τους.

 

Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου                     12 Απριλίου 2023