Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Η Ομάδα Χειροσφαίρισης ΕΝΑ ΑΘΗΕΝΟΥ Πρωταθλήτρια

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 στις 6.00μ.μ., η γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης της «Ένωσης Νεολαίας Αθηαίνου» (ΕΝΑ) έδωσε στην έδρα της τον τελευταίο της αγώνα πρωταθλήματος, νικώντας άνετα την ομάδα του Πανελλήνιου. Ο αγώνας ήταν χωρίς σημασία, αφού η ομάδα της ΕΝΑ είχε ήδη αναδειχθεί πανάξια πρωταθλήτρια.

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε η απονομή αναμνηστικών μεταλλίων στις πρωταθλήτριες, καθώς και του τροπαίου της πρωταθλήτριας στην αρχηγό της ομάδας κ. Πάνη Φιάκκου, από τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Στρατηγό κ. Χαράλαμπο Λόττα, παρουσία πλήθους οπαδών της ομάδας ΕΝΑ.

Πριν την απονομή ο Δήμαρχος Αθηένου, αφού συνεχάρη την ομάδα χειροσφαίρισης της ΕΝΑ που κατέκτησε με σχετική άνεση το πρωτάθλημα, ανέφερε ότι η ομάδα, κάνοντας μεγάλες θυσίες, κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 2η συνεχόμενη χρονιά, ενώ πρωταγωνιστεί και βρίσκεται στην 1η ή στη 2η θέση όλα τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα διατηρεί ακαδημίες U13, U15, U17 και U19, που κρατούν τις νεαρές Αθηενίτισσες στο άθλημα, ενώ διαπρέπουν κάθε χρόνο κατακτώντας το αντίστοιχο τρόπαιο της ηλικίας τους. Αυτό τόνισε είναι ένα τεράστιο επίτευγμα της ομάδας ΕΝΑ, η οποία δραστηριοποιείται στην πιο ακριτική περιοχή της Κύπρου και για να έχει αυτά τα αποτελέσματα σπαταλά αρκετά λεφτά, χωρίς να έχει βοήθεια από πουθενά. Γι’ αυτό κάλεσε το Υπουργείο Εσωτερικών, τον ΚΟΑ και την Ομοσπονδία Χειρισφαίρισης να δουν το θέμα και να έρθουν αρωγοί με χρηματική βοήθεια προς το ακριτικό σωματείο της Αθηένου, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει αυτά που κάνει.

Μετά την απονομή και σε κλίμα ευφορίας οι χειροσφαιρίστριες της ομάδας ΕΝΑ απόλαυσαν με την καρδιά τους την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος γυναικών.