Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μετά από επαφή με τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά, έγιναν διάφορες δωρεές στην Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και άλλους φορείς του Δήμου, ως πιο κάτω, πέραν από άλλες που ήδη ανακοινώθηκαν.

α. Η εταιρεία «Τυροκομείο Αδελφοί Πάντζιαρου Λτδ», δείχνοντας για ακόμη μια φορά τον ανθρώπινο χαρακτήρα της, παρέδωσε στον Δήμαρχο 3 επιταγές ύψους 2.000 ευρώ η κάθε μια (συνολικά 6.000 ευρώ). Μια για την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, για να χρησιμοποιηθεί από την Επιτροπή για την ανακούφιση δυσπραγούντων Αθηενιτών, μια για την Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων, για να χρησιμοποιηθεί για τις αυξημένες ανάγκες της Στέγης και μια για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αθηένου, για να χρησιμοποιηθεί για το ανεγειρόμενο Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας Χρυσελεούσας Αθηένου.

β.  Η εταιρεία ΕΝ.Α.Κ. (Ένωση Αγελαδοτρόφων Κύπρου) Λτδ, η οποία εδρεύει στην Αθηένου, παρέδωσε 60 κιλά χαλούμια, τα οποία διανεμήθηκαν πριν την Πρωτοχρονιά από τον Δήμο Αθηένου σε άτομα και οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη βοήθειας.

γ.  Το οδοντιατρείο Ροδούλας Κωνσταντίνου, που βρίσκεται στην Αθηένου, παρέδωσε 25 δωδεκάδες παιδικές οδοντόκρεμες, οι οποίες διανεμήθηκαν μαζί με άλλα είδη σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη και έχουν μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά όλους τους αναφερόμενους για τις αλτρουιστικές πράξεις τους και τους συνεχάρη που και αυτοί, μέσα στις γιορτινές μέρες που περάσαμε παρά τις δυσκολίες της έξαρσης της πανδημίας, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, ήρθαν χορηγοί προς την Επιτροπή και τους άλλους φορείς του Δήμου, με στόχο να βοηθηθούν οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη, αλλά και φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο στον Δήμο. Επίσης τόνισε ότι η συνεχής αγάπη και στήριξη προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και άλλους φορείς από άτομα και εταιρείες του Δήμου για να βοηθηθούν αυτοί που έχουν ανάγκη, δίνει δύναμη σε όλους να συνεχίζουν το Θεάρεστο εθελοντικό τους έργο.

Από την Επιτροπή Κοινωνικής
Πρόνοιας Αθηένου