Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Μνημόσυνο των Αείμνηστων και Μεγάλων Ευεργετών της Αθηένου, του Μοναχού Καλλίνικου Σταυροβουνιώτη, του Νίκου Μουγιάρη και άλλων Ευεργετών, Δωρητών, Χορηγών και Εθελοντών

Ο Δήμαρχος Αθηένου κύριος Κυριάκος Καρεκλάς, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηένου και η Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων, τιμώντας τη μνήμη των Αείμνηστων και Μεγάλων Ευεργετών της Αθηένου, του Μοναχού Καλλίνικου Σταυροβουνιώτη και του Νίκου Μουγιάρη, καθώς και των άλλων Αείμνηστων και Μεγάλων Ευεργετών, Δωρητών, Χορηγών και Εθελοντών της Κλεάνθειου Κοινοτικής Στέγης Ηλικιωμένων Αθηένου, ανακοινώνουν ότι την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσας Αθηένου, θα τελεστεί επίσημο μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης των ψυχών τους,  χωροστατούντος του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Τριμυθούντος κ. Βαρνάβα.

Ενόψει της κατάστασης που επικρατεί λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού δεν θα προσφερθεί καφές στο Κωνσταντινελένειο Κέντρο Ενηλίκων, ως συνηθίζετο.

Ο Δήμος Αθηένου διευκρινίζει ότι Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που βρίσκονται σε ισχύ για τον Κορωνοϊό.