Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Η έκφραση των αλτρουιστικών αισθημάτων στον Δήμο Αθηένου δεν σταματά ποτέ. Στο άκουσμα της είδησης ότι κάτοικος Αθηένου από τη Μολδαβία έχασε την περασμένη βδομάδα τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στην Επαρχία Λεμεσού, αφήνοντας τη σύζυγό του και 3 ανήλικα παιδιά χωρίς προστασία, κινητοποίησε όλους στον Δήμο. Πολλοί δημότες ζήτησαν να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως την οικογένεια. Τα σχολεία στα οποία φοιτούν παιδιά της οικογένειας έκαναν εράνους. Κουπόνια για τρόφιμα, παιγνίδια για τα παιδιά, ρούχα και πολλά άλλα είναι μέρος αυτών που οι Αθηενίτες αμέσως πρόσφεραν για την οικογένεια.

Η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αθηένου κινητοποιήθηκε αμέσως και αποφάσισε τη διάθεση ποσού €500 στη σύζυγο του εκλιπόντα, πέραν των άλλων ειδών, για να τα χρησιμοποιήσει για τα άμεσα έξοδά της. Σε συνάντηση μαζί της στις 11 Δεκεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, αφού της εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια του ιδίου και όλης της Αθηένου, της παρέδωσε επιταγή ύψους €500 στο όνομά της και της ανέφερε ότι ο Δήμος και όλη η Αθηένου θα είναι δίπλα στην ίδια και στα ορφανά της, για να τους συμπαρασταθούν αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνούν.

Παράλληλα, με χαρά και συγκίνηση ο Δήμαρχος Αθηένου ανακοινώνει ότι ανώνυμος Αθηενίτης πρόσφερε κάρτες με κουπόνια τροφίμων για να δοθούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη, συμπεριλαμβάνοντας και την οικογένεια του ως άνω εκλιπόντα, συνολικού ποσού  ‎€2.000. Ο Δήμαρχος του εξέφρασε θερμές ευχαριστίες, ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές να περάσει αυτός και η οικογένεια του, έστω και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες που περνούμε λόγω του Κορωνοϊού, ενώ τόνισε ότι τέτοιες πράξεις βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να περάσουν καλύτερα τις γιορτινές μέρες που έρχονται και τις δύσκολες μέρες της πανδημίας, ενώ παράλληλα δείχνουν τη φιλανθρωπία των Αθηενιτών, που κάθε μέρα αποδεικνύεται και μεγαλύτερη, ενώ ευχήθηκε όπως ο Θεός ανταμείβει αυτόν και την οικογένειά του ανάλογα και με τη δική του φιλανθρωπία.