Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2020.

Ο Δήμος Αθηένου, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιάζουσες συνθήκες που επικρατούν και τις καθολικές προσπάθειες που γίνονται για περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού στην Κύπρο και επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά αλληλεγγύη και υποστήριξη στους δημότες του, ανακοινώνει ότι:

  1. Δίνεται παράταση για την αποπληρωμή των φορολογιών και τελών του Δήμου Αθηένου μέχρι και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021. Η εξόφληση των φορολογιών μπορεί να γίνεται στα γραφεία του Δήμου Αθηένου μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 2.45 μ.μ. και ηλεκτρονικά, μέσω της JCC Smart, μέχρι και τα μεσάνυκτα της Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2021.
  2. Μετά τις 31 Ιανουαρίου 2021, σε μη εξοφλημένους λογαριασμούς θα επιβληθεί επιβάρυνση, με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία.
  3. Διευκρινίζεται ότι η εξόφληση των λογαριασμών του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αθηένου θα πρέπει να γίνει μέχρι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 και δεν ισχύει η παράταση, λόγω πρόνοιας της Νομοθεσίας.
  4. Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 τα ταμεία του Δήμου θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 10:00 π.μ. Την Παρασκευή 1 και την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021, τα γραφεία του Δήμου Αθηένου και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Αθηένου, καθώς και τα ταμεία, θα είναι κλειστά.

Από τον Δήμο Αθηένου                                                        10 Δεκεμβρίου 2020