Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 4 – 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ERASMUS +
INFO PACK YOUTH EXCHANGE

Νέοι και νέες 16 με 24 ετών έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS + στη Λιθουανία, μεταξύ 4 και 11 Νοεμβρίου 2019.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν 7  χώρες: Βουλγαρία, Εσθονία, Ισπανία, Κύπρος, Λιθουανία, Πορτογαλία και Σλοβενία.

Σκοπός του προγράμματος είναι, ακολουθώντας τις μεθοδολογικές αρχές της παγκόσμιας εκπαίδευσης, να ενδυναμώσει  τους συμμετέχοντες για να αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο στην αντιμετώπιση των σύγχρονων παγκόσμιων προκλήσεων, με στόχο να συμβάλουν ενεργά για ένα κόσμο πιο δίκαιο, ειρηνικό, ασφαλή και βιώσιμο.

Όλα τα έξοδα του ταξιδιού καλύπτονται 100% και με ταξιδιωτικό εισιτήριο μέχρι ποσού €360.
Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τον Δήμο Αθηένου ή συμπληρώστε τη διαδικτυακή φόρμα: https://forms.gle/Tjtz5gzKx862r5tq7