Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Οι κάτοικοι του Δήμου Αθηένου καθαρίζουν τον Δήμο τους! – Εκστρατεία Καθαριότητας το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Η καθαριότητα της περιοχής μας είναι βασικός άξονας του επιπέδου της ποιότητας της ζωής μας! Η προσπάθεια πρέπει να είναι κοινή, γιατί μας αφορά όλους. Μας αφορά όλους μαζί, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά! Μην πετάτε τα άχρηστα στους δημόσιους χώρους, αλλά τοποθετείστε τα σε καλάθους!

Με πρωτοβουλία νέων της Αθηένου, τη συμμετοχή προσκόπων και άλλων φορέων και κατοίκων της Αθηένου, την υποστήριξη της Δημοτικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος και κάτω από την αιγίδα του Δήμου Αθηένου, θα πραγματοποιηθεί Εκστρατεία Καθαριότητας δημοσίων δρόμων και άλλων δημοσίων χώρων μέσα στην οικιστική περιοχή το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019. Στόχος ένα πιο καθαρό και υγειές περιβάλλον.

Σημείο συνάντησης όλων των ενδιαφερόμενων θα είναι το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου στις 9:00 π.μ.

Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική. Για μια Αθηένου πιο καθαρή, που όλοι θα χαιρόμαστε, ντόπιοι και επισκέπτες. Όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε!

 

Εκ του Δήμου Αθηένου
20 Σεπτεμβρίου 2019