Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Εγκαίνια Έκθεσης Έργων Επιστήμης και Τέχνης (Δεινόσαυροι – Μυθολογικά Πλάσματα κ.λ.π.) – 12.06.22

Ο Δήμος Αθηένου, σε συνεργασία με τον Δρ. Γιώργο Φλωρίδη, διοργανώνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Έργων Επιστήμης και Τέχνης (Δεινόσαυροι – Μυθολογικά Πλάσματα κ.λ.π.). Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς και θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022, στις 11:00 π.μ., στον χώρο της Έκθεσης των Έργων, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ηρακλειδίου, 3 (πάροδος οδού Σικυωνίων) στην Αθηένου.

Τα έργα είναι επιστημονικά μοντέλα δεινοσαύρων κατασκευασμένα από τον Δρ Φλωρίδη από σίδηρο και μπετόν για να αντέχουν στον χρόνο, με όλες τις επιστημονικές λεπτομέρειες που υπάρχουν μέχρι σήμερα. Μερικά από αυτά είναι τα ακόλουθα: κερατόσαυρος, διλοφόσαυρος, θαλασσόμεδον, ως επίσης και μυθολογικά πλάσματα, όπως ο Μινώταυρος και η Δελφύνη.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο κ. Φλωρίδης θα κάνει περιήγηση των Έργων και θα αναφέρει επιστημονικά στοιχεία για το καθ’ ένα.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Ίδρυμα Φώτος Φωτιάδης και το Κυπριακό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Από τον Δήμο Αθηένου                                                        6 Ιουνίου 2022